X
VS

Pesistä Ulvilan kyliin!

PESISKOULU

Koppaa Kylät -hankkeen pesiskoulua järjestetään alakouluikäisille lapsille touko-kesäkuun aikana seuraavasti 3.5. alkaen:

KULLAA       
touko-kesäkuu  keskiviikkoisin 14.30-16.00 Koskin koulun kenttä
       
KAASMARKKU      
touko-kesäkuu   peruttu!!! liian vähän osallistujia
       
SUOSMERI      
touko-kesäkuu maanantaisin 15.30-17.00 Suosmeren kenttä

Pesiskoulu sisältää turnauspelipäivät perjantaina 16.6. ja keskiviikkona 21.6. ja perjantaina 30.6. Ulvilassa Friitalan pesäpallokentällä.

Pesiskoulu maksaa 33 euroa osallistujalta. Pesiskoulu sisältää ohjatut harjoitukset, vakuutuksen sisältävän pesiskoulupassin, jolla on ilmainen sisäänpääsy kaikkiin kesän pesiksen sarjapeleihin. Lisäksi pesiskoululainen saa pesiskoulutuotteen.

Pesiskouluun voit ilmoittautua 8.5. mennessä oikean yläkulman ilmoittautumispalkista.

Pesiskoulun järjestämisen edellytyksenä on vähintään kymmenen osallistujaa kentällä. Pesiskouluun otetaan enintään 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta osallistujaa.

 

UP-V järjestää myös perustoimintaansa kuuluvaa pesiskoulua Friitalan ja Vanhakylän kentillä. Tämä toiminta ei sisälly tähän hankkeeseen, mutta siitä voit käydä lukemassa lisää täältä.

 

PESISILTA

Harrastepesisillat on tarkoitettu ihan kenelle vaan. Kaikki pääsevät mukaan, niin aikuiset, nuoret kuin lapsetkin vanhempiensa mukana. Pesisillat alkavat heti vapun jälkeen ja jatkuvat 13.9. saakka. Heinäkuu pidetään kesätaukoa. Pesisillat Ulvilassa ovat seuraavasti:

maanantaisin
klo 17.00-18.30  Suosmeren kenttä

keskiviikkoisin
klo 18.00-19.30  Kaasmarkun kenttä

Pesisiltojen harjoittelun ja pelaamisen lisäksi järjestetään haastepelejä toiveiden mukaan eri kenttien osallistujien välillä. Yhteinen turnausiillat kaikille ovat tiistaina 6.6. ja keskiviikkona 28.6. sekä  tiistaina 29.8. Ulvilassa Friitalan pesäpallokentällä.

Pesisiltoihin osallistuminen on maksutonta. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta. Ilmoittaudu kuitenkin mukaan ilmoittautumislomakkeella, jotta voimme ottaa yhteyttä sinuun ja kertoa tulevista tapahtumista ja mahdollisista muutoksista

 

MUUTA

Kehittele jokin oma tapahtuma tai peli-ilta. Kokoa kaveriporukka ja ala pelaamaan. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä Ulvilaan sopiva pesistapahtuma!

 

           

Yhteystiedot

Ulvilan Pesä-Veikot ry / Koppaa Kylät

toimisto@ulvilanpesa-veikot.fi
044 538 8987

Postiosoite

PL 22, 28401 Ulvila