X
VS

Perheleiri

VARSINAINEN PERHELEIRI ON PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI, MUTTA HARRASTETURNAUS LAUANTAINA PELATAAN NORMAALISTI SEKÄ SUNNUNTAINA JÄRJESTETÄÄN KAIKENIKÄISILLE PELAILUA PAIKALLE SAAPUVIEN KESKEN!

Koppaa Kylät -hanke huipentuu Kokemäen Pitkäjärvellä järjestettävään perheleiriin 16.-17.9.2017. Leiri toteutetaan yhdessä samaan aikaan pelattavan harrastepesisturnauksen kanssa, joten pelejä on sekä lauantaina että sunnuntaina.

Perheleirin ohjelmassa on 

- pesäpallon pelaamista
- koulutusta
- rantasauna ja illanvietto
- ruokailuja
- ym.

Leiri alkaa lauantaina klo 12.00 ja päättyy sunnuntaina noin klo 13.00. Leirin toiminta on Pitkäjärven vapaa-ajankeskuksessa ja sen liikunta-alueilla. Majoitus on vapaa-ajankeskuksen viidessä hostellirakennuksessa ja ruokailut päärakennuksessa.

Leirille otetaan 60 nopeimmin ilmoittautuvaa osallistujaa. Olemme varanneet hankkeelle 60 majoituspaikkaa, jotka täytämme ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos lapsi ilmoittautuu leirille, tulee hänellä olla nimetty huoltaja mukana (esim. kaverin mukana oleva isä kelpaa huoltajaksi).

Osallistumismaksu tähän kaikkeen on vain 10 €/hlö + ruokailut. Peruutusmaksu varatusta ja käyttämättömästä majoituspaikasta on 50€/hlö. Mikäli tilaa kaikki ruokailut, tulee leirin hinnaksi täysylläpidolla vain 46€/hlö.

Jotta saamme enemmän pelejä sunnuntaille, tapahtumaan voi osallistua myös aivan vapaasti vain sunnuntaina klo 10-13 aikana. Tällöin pelaamme koko ajan Pitkäjärven kentällä. Osallistuminen tällä tapaa on maksutonta ja ilmoittautuminen tapahtuu 11.9. mennessä sähköpostiin toimisto (ät) ulvilanpesa-veikot [piste] fi

Lisätietoja: Mika Mikola p. 050 5578522

 

Yhteystiedot

Ulvilan Pesä-Veikot ry / Koppaa Kylät

toimisto@ulvilanpesa-veikot.fi
044 538 8987

Postiosoite

PL 22, 28401 Ulvila