X
VS

Nakkilaan pesistä!

PESISKOULU

Pesiskoulu järjestetään alakouluikäisille lapsille kesäkuun aikana kolmena viikkona. Pesiskoulu toimii arkipäivinä iltapäivisin klo 13.30-15.00 Nakkilan liikuntakeskuksen hiekkakentällä. Pesiskoulu alkaa maanantaina 12.6. ja päättyy torstaina 29.6. Pesiskoulu sisältää turnauspelipäivät perjantaina 16.6. ja keskiviikkona 21.6. ja perjantaina 30.6. Ulvilassa.

Pesiskoulu maksaa 33 euroa osallistujalta. Pesiskoulu sisältää ohjatut harjoitukset, vakuutuksen sisältävän pesiskoulupassin, jolla on ilmainen sisäänpääsy kaikkiin kesän pesiksen sarjapeleihin. Lisäksi pesiskoululainen saa pesistuotteen.

Pesiskouluun voit ilmoittautua 31.5. mennessä oikean yläkulman ilmoittautumispalkista.

Pesiskoulun järjestämisen edellytyksenä on vähintään kymmenen osallistujaa. Pesiskouluun otetaan enintään 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta osallistujaa.

 

PESISILTA

Harrastepesisillat on tarkoitettu ihan kenelle vaan. Kaikki pääsevät mukaan, niin aikuiset, nuoret kuin lapsetkin vanhempiensa mukana. Pesisillat ovat Nakkilan liikuntakeskuksen hiekkakentällä maanantaisin kerran viikossa klo 19.00-20.30. Pesisillat alkavat maanantaina 8.5. ja jatkuvat 11.9. saakka. Heinäkuu pidetään kesätaukoa.

Pesisiltojen harjoittelun ja pelaamisen lisäksi järjestetään haastepelejä toiveiden mukaan eri kenttien osallistujien välillä. Yhteiset turnausillat kaikille ovat tiistaina 6.6. ja juhannuksen jälkeen keskiviikkona 28.6. sekä tiistaina 29.8. Ulvilassa.

Pesisiltoihin osallistuminen on maksutonta. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta. Ilmoittautuminen pesisiltoihin tapahtuu oikean yläkulman ilmoittautumispalkista.

 

MUUTA

Kehittele jokin oma tapahtuma tai peli-ilta. Kokoa kaveriporukka ja ala pelaamaan. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan Nakkilaan sopiva pesistapahtuma. Luvassa on ainakin Nakkilan oma Itä-Länsi.

 

 

           

Yhteystiedot

Ulvilan Pesä-Veikot ry / Koppaa Kylät

toimisto@ulvilanpesa-veikot.fi
044 538 8987

Postiosoite

PL 22, 28401 Ulvila