X
VS

Luvialle pesistä!

Pesiskoulu

Pesiskoulu järjestetään alakouluikäisille lapsille touko-kesäkuun aikana. Pesiskoulu toimii tiistaisin iltapäivisin klo 15.30-17.00 urheilukentällä. Pesiskoulu alkaa tiistaina 2.5. ja päättyy tiistaina 27.6. + turnauspelipäivät perjantaina 16.6. ja keskiviikkona 21.6. ja perjantaina 30.6. Ulvilassa.

Pesiskoulu maksaa 33 euroa osallistujalta. Pesiskoulu sisältää ohjatut harjoitukset, vakuutuksen sisältävän pesiskoulupassin, jolla on ilmainen sisäänpääsy kaikkiin kesän pesiksen sarjapeleihin. Lisäksi pesiskoululainen saa pesistuotteen.

Pesiskouluun voit ilmoittautua 2.5. mennessä oikean yläkulman ilmoittautumispalkista

Pesiskoulun järjestämisen edellytyksenä on vähintään kymmenen osallistujaa. Pesiskouluun otetaan enintään 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta osallistujaa.

 

pesisilta

Harrastepesisillat on tarkoitettu ihan kenelle vaan. Kaikki pääsevät mukaan, niin aikuiset, nuoret kuin lapsetkin vanhempiensa mukana. Pesisillat ovat urheilukentällä tiistaisin kerran viikossa klo 18.00-19.30 (huom aika!). Pesisillat alkavat tiistaina 2.5. ja jatkuvat juhannukseen saakka. 

Pesisiltojen harjoittelun ja pelaamisen lisäksi järjestetään haastepelejä toiveiden mukaan eri kenttien osallistujien välillä. Pesisiltojen harjoittelun ja pelaamisen lisäksi järjestetään haastepelejä toiveiden mukaan eri kenttien osallistujien välillä. Yhteiset turnausillat kaikille ovat tiistaina 6.6. ja juhannuksen jälkeen keskiviikkona 28.6. sekä tiistaina 29.8. Ulvilassa.

Pesisiltoihin osallistuminen on maksutonta. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta. Ilmoittaudu kuitenkin mukaan ilmoittautumislomakkeella, jotta voimme ottaa yhteyttä sinuun ja kertoa tulevista tapahtumista ja mahdollisista muutoksista

 

muuta

Kehittele jokin oma tapahtuma tai peli-ilta. Kokoa kaveriporukka ja ala pelaamaan. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä Luvialle sopiva pesistapahtuma!

 

 

           

Yhteystiedot

Ulvilan Pesä-Veikot ry / Koppaa Kylät

toimisto@ulvilanpesa-veikot.fi
044 538 8987

Postiosoite

PL 22, 28401 Ulvila