X
VS

Kentät

Ulvilan automaatio areena

Osoite: Vanha Helsingintie 2, 28400 Ulvila

Ulvilan Automaatio Areena sijaitsee keskeisellä paikalla Ulvilan keskusta läheisyydessä, jossa on pelattu pesistä jo ainakin 1930-luvulta lähtien. Kenttä on kokenut vuosikymmenien saatossa useita muutoksia luonnonnurmesta hiekkatekonurmeen. Katsomo-olosuhteet ovat saaneet kohennusta vuosittain. Puitteet huippupesikselle ja -ottelutapahtumalle ovat kunnossa.

Areenalla pelataan aikuisten ottelut ja lisäksi vanhempien junioreiden otteluita mahdollisimman paljon. Kuntopesisturnaus pelataan myös Ulvilan Automaatio Areenalla, kuten myös erilaiset pesisaiheiset TYKY-tapahtumat.

Naisten ja miesten kentän rajoitukset: Alkaa verkkoaidan päädystä kiertäen koko verkkoaidan toiseen päähään saakka, siitä kohtisuoraan ruskean aidan kulmaan jatkuen aidan päätyyn asti ja siitä vielä kohtisuoraan kentältä pois päin.

Juniorikentän rajoitukset: Alkaa ruskean aidan portinpuolimmaisesta päädystä kiertäen mainoksia pitkin viimeisen laitamainoksen takakulmaan asti

Tenavakenttä 1:sen rajoitukset (lähimpänä porttia): Rajoitus ainoastaan, jos menee ruskean aidan yli

Tenavakenttä 2:sen rajoitukset (lähimpänä tulostaulua): Alkaa ruskean aidan tulostaulun puoleisesta päädystä kiertäen mainoksia pitkin tulostaulun takimmaiseen kulmaan asti

Koulukeskus

Osoite: Kaarinantie 4, Ulvila (Ajo kentille Palovainiontien kautta.)

 

Koulukeskuksen kenttä sijaitsee aivan Ulvilan Automaatio Areenan lähellä. Isolle kenttäalueelle sopii kaksi erikokoista pelikenttää tai useampi pienpelikenttä. Nuorten juniorijoukkueiden pelit pelataan pääsääntöisesti koulukeskuksessa.

Muita kenttiä ovat Suosmeren koulun kenttä, Nahkurin kenttä, Vanhakylän koulun kenttä, Kaskelotin kenttä ja Kaasmarkun kenttä. Kuntopesistä pelataan Suosmeren kentällä. Muutoin kyseiset kentät ovat lähinnä pesiskoulun käytössä ja varsinkin järjestettäessä leirejä.

Koulukeskuksen kentän rajoitukset: 

  • Pelattessa pitkittäin niin, että esim. naisten kenttä mahtuu kentälle: varastokoppi (keltainen) oikealla puolella on rajoitusaluetta, kotipesän takana ei ole rajoitusta ja vasemmalla puolella rajoitus astuu voimaan, jos pallo menee aidan ali parkkipaikalle tai peliareenalle. Parkkipaikan ja peliareenan välinen alue ei ole rajoitusaluetta. 
  • Pelattaessa poikittain, jolloin kentälle mahtuu tenavakenttä, joka on piirretty kaukalon viereen: rajoitusalue alkaa kakkospuolella olevasta valotolpasta, joka on kaukalon vieressä, kiertäen kaukalon reunaa ja aitaa pitkin niin, että pallon mennessä aidan ali parkkipaikalle rajoitus astuu voimaan. Varastokoppi ei tässä tapauksessa ole rajoitusaluetta, koska takarajan ja sen jatkeen takana olevia alueita ei voida sopia rajoitusalueiksi. 

Yhteystiedot

Ulvilan Pesä-Veikot ry / Koppaa Kylät

toimisto@ulvilanpesa-veikot.fi
044 538 8987

Postiosoite

PL 22, 28401 Ulvila